sâmbãtã, 15 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Incredibil! Șoferul băut ce a lovit cu BMW-ul o femeie gravidă, a cărui copil a murit, scapă de închisoare

  de - | 14 septembrie 2015, 7:15 PM | Naţional

  1

  Deznodământ în cazul accidentului dramatic din Brașov. Șoferul băut ce a lovit cu BMW-ul o femeie gravidă, a cărui copil a murit, scapă de închisoare

  Instanța a dat verdictul într-unul dintre cele mai dramatice accidente rutiere din Ardeal, care a avut loc în primăvara acestui an în județul Brașov. Șoferul unui BMW, care a spulberat pe trecerea de pietoni o femeie gravidă, a cărui copil a murit ulterior, a fost condamnat la patru ani de închisoare cu suspendare.

  Magistrații de la Judecătoria Brașov au decis să-l condamne pe Liviu Neculicioiu, șoferul vinovat de producerea accidentului, la doi ani de închisoare pentru conducerea sub influența alcoolului și la nouă luni de închisoare pentru infracțiunea de vătămare a fiului.

  Apoi, în baza articolului 91 din Noul Cod Penal, instanța a decis suspendarea sub executarea pedepsei principale rezultante aplicate pe o durată de patru ani, după ce hotărârea va rămâne definitivă.

  De asemenea, instanța de la Judecătoria Brașov a decis ca asiguratorul, Euroins România, să plătească familiei suma de 9.997,56 lei cu titlu de pretenţii civile reprezentând daune materiale și suma de 60.000 de euro cu titlu de pretenţii civile reprezentând daune morale.

  Hotărârea instanței în cazul lui Liviu Neculicioiu nu este însă una definitivă și poate fi atacată cu apel în termen de 10 zile.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  6 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.