sâmbãtã, 13 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Incredibil ce a putut să facă un arădean! A spânzurat un cerb lopătar de un indicator auto!

  de - | 24 august 2015, 7:50 PM | Știri Arad

  1

  Știri Arad. Un cerb lopătar a fost ucis cu bestialitate. Animalul mutilat a fost spânzurat de un indicator rutier de pe șoseaua dintre Sintea Mare și Șepreus, fiind descoperit de paznicii fondului de vânătoare din apropiere.

  Din spusele acestora, suspectul ar fi un localnic care ar fi vânat de mai multe ori ilegal, supărat că animalele îi distrug culturile agricole.

  Polițiștii au întocmit un dosar penal pentru comiterea infracțiunii de braconaj cinegetic și a fost întocmit și un cerc de suspecți”, a declarat Lorena Parvulescu, purtătorul de cuvânt al IPJ Arad.

  Potrivit legii, în cazul în care culturile agricole sunt distruse de animalele sălbatice, proprietarii trebuie să solicite convocarea unei comisii la primărie, urmând ca autoritățile să ia măsuri, cu ajutorul vânătorilor.

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  9 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.