Update Incompetența și nepăsarea fac casă bună la Adăpostul Public de Animale din Arad. Când vă faceți curățenie printre angajați? Directorul GCA reacționează

  de Andrei Fuliaș | 27 iulie 2019, 12:42 PM | Recomandările editorilor | Știri Arad

  3

  După ce că ani la rândul Adăpostul Public de Animale din Arad, aflat în subordinea Gospodăririi Comunale Arad (GCA), s-a dovedit a fi condus de niște incompetenți, iar lucrul acesta reiese foarte simplu din cifre și din halul în care arată acest adăpost, cei de la Adăpost se dovedesc a fi și nepăsători.

  În fond, se presupune că, dacă te angajezi la Adăpostul Public de Animale, iubești animalele și să lucrezi cu acestea. Și nu contestăm faptul că printre angajații de la adăpostul din Arad se află și astfel de persoane, însă tot acolo găsim și niște incompetenți și niște nepăsători, lucru pe care i l-am transmis chiar și directorului Gospodăririi Comunale la o întâlnire între conducerea orașului, a județului, a GCA și iubitorii de animale.

  Și după ce la un moment dat am sperat și, pe alocuri, am crezut că lucrurile se îndreaptă pe un făgaș normal, că noii conduceri a GCA pare să-i pese totuși câtuși de puțin de animalele din adăpost, dar și de banii publici pe care municipalitatea îi cheltuie cu aceste animale, organizând târguri de adopție și încercând să-i îndemne pe arădeni să mai ia acasă din aceste animale, astăzi ne trezim că unora de pe la Adăpostul Public pur și simplu „li se rupe”. Și nu e prima oară!

  Așa se face că, deși au anunțat un târg de adopție canină încă de acum câteva săptămâni, târg pe care atât noi, cât și alte instituții media l-am mediatizat intens, ne trezim că suntem contactați de o doamnă care ne spune că la târg nu e nimeni, nici reprezentanții GCA, nici ai Adăpostului Public, nici animale pentru adopție.

  Alina V., doamna care ne-a contactat ne spune că, la ora 12 fără câteva minute, la locația anunțată de organizatori era doar ea și încă două persoane care își doreau să adopte câte un cățel. Asta deși în anunțul celor de la Gospodărirea Comunală se spunea clar că evenimentul va avea loc între orele 10:00 și 13:00. Și nu este pentru prima oară când se întâmplă acest lucru. La precedentul târg de adopții s-a întâmplat exact la fel.


  Citește și: Arădenii sunt așteptați la un nou târg de adopție canină


  Așadar, domnilor din conducerea Gospodăririi Comunale Arad, domnilor din Adunarea Generală a Acționarilor și din Consiliul de Administrație, domnilor din Primăria Arad (instituție care are în subordine GCA), pe când vă apucați de curățenie printre angajații Adăpostului Public? Când scăpați de incompetenții pe care alți colegi de-ai voștri de partid i-au angajat acolo, doar ca să aibă un loc de muncă plătit din bani publici?

  Domnilor de la Adăpostul Public, cel puțin astăzi, dacă nu și la precedentul târg, pur și simplu le-ați refuzat unor căței din adăpost șansa la o viață mai bună. Totodată, le-ați refuzat unor copii, așa cum este cel al doamnei Alina, șansa de a avea un cățel, fiindcă aceasta nu se poate deplasa în timpul săptămânii la adăpost pentru a adopta.

  UPDATE

  În urma acestui articol, Gospodărirea Comunală Arad a transmis următorul comunicat pe adresa redacției:

  „Conducerea societății SC. GOSPODĂRIREA COMUNALĂ ARAD S.A., prin directorul general Ciul Tiberiu Nicolae, a luat act de informațiile apărute în presă și regretă cele întâmplate cu privire la programul desfășurat al târgului de adopție canină organizat în 27.07.2019.

  Conducerea societății nu permite și nici nu încurajează astfel de comportamente în cadrul societății , fapt pentru care va fi convocată comisia de disciplină urmând a fi dispuse măsuri disciplinare în consecință.

  Îi asigurăm pe iubitorii de animale de tot sprijinul și seriozitatea noastră pe viitor”.

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Daca doriti sa adoptati ...

   … animale de companie foarte costisitoare si pretentioase, care necesita ingrijire speciala, puteti vizita: Guvernul si Parlamentul Romaniei – cu punctele de lucru arondate in cele 41 de unitati administrativ teritoriale ale KENEL-ului ROMANIA!

   0 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  8 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.