Incidența Covid anulează Festivalul Vinului

  de Special Arad | 5 October 2021, 3:05 PM | Cultură

  0

  Din cauza creșterii incidenței infectării cu noul coronavirus în Municipiul Arad, Festivalul Vinului, programat să se desfășoare în perioada 15 – 17 octombrie, se anulează, chiar dacă acesta ar fi avut loc în aer liber.

  „Sănătatea publică este mai importantă decât orice și promitem să revenim cu evenimente frumoase atunci când o vom putea face în deplină siguranță”, anunță organizatorii, Centrul Cultural Județean Arad.

  Evenimentul ar fi trebuit să aibă loc fata Consiliului Județean și să reunească producători de vin din Podgoria Aradului și din alte zone, precum și agenți economici din domeniul alimentației publice.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.