marþi, 18 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Începe „nebunia” pe Drumul Național 7: reparații pe șoseaua Arad-Păuliș-Lipova-Săvârșin-Deva!

  Lucrările pe DN 7 debutează o dată cu... școala

  În șapte zile ne este promisă finalizarea porțiunii de drum Arad-Vladimirescu

  Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere a dat ordinul de începere a lucrărilor de burdușiri și reparații pentru Drumul Național 7, între Arad și Deva.

  În urma unui contract subsecvent de lucrări, semnat pe o perioadă de patru ani, firma austriacă PORR va face reparații în întreg județul Arad, pe drumurile aflate în jurisdicția CNAIR, astfel că începând cu 10 septembrie, lucrările vor demara pe DN7, între Arad și Deva. De la bun început se va lucra pe porțiunea aflată la ieșirea din Arad, după trecerea de cale ferată, până în dreptul cimitirelor, la ieșirea din Vladimirescu.

  Reprezentanții CNAIR susțin că această porțiune de la ieșirea din Arad și până la ieșirea din Vladimirescu va fi reparată în aproximativ șapte zile, dacă nu va ploua.

  Ulterior, lucrările vor continua la pasajul de la Păuliș, după aceea la Radna-Lipova, Conop, Bârzava, Vărădia de Mureș, Săvârșin și până la ieșirea din județul Arad.

  Ultimii 5,5 kilometri de la granița județului Arad cu județul Hunedoara vor fi refăcuți în totalitate, adică se va turna covor asfaltic pe întreaga porțiune.

  Lucrările sunt estimate a fi terminate în această toamnă.

  Sursa foto: Arhivă

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Ne bucuram enorm ca se apuca de reparat odata cu inceperea anului scolar ca se ne mancam noi nervii vanzadu-i pe ei cum se fac ca lucreaza!!! Ca sa nu mai zic ca drumul asta e dezastru din vara!!! Mi-a si sarit o piatra in parbriz avand in vedere ca niste destepti s-au gandit sa sparga denivelarile si sa lase materialul rezultat acolo! Niste gunoaie umane toti cei care administreaza drumurile, nu au pic de jena fata de oamenii care platesc taxe de drum si alte taxe sa ii tina pe ei pe functii! Chiar am ajuns tara nimanui? Nimeni nu e in stare sa faca o portiune de drum care sa tina maca 2-3 ani fara reparatii??!!

   +8 voturi
   +1
   -1
  2. Trebuie precizat că în fiecare zi de marți cei de la Retim colectează gunoiul pe DN 7 pe raza localității Vladimirescu intre orele 7 si 8 dimineata , ceea ce face sa se stea în coloane pe ambele sensuri la ora la care toată lumea se grăbește la scoala sau la serviciu. Chiar nu s-a sesizat firma de salubritate ca îngreunează circulația? Chiar nu se poate colecta gunoiul intre orele 10 si 12 sau chiar noaptea?

   +5 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  0 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.