Începe concursul pentru ocuparea funcțiilor de director și director adjunct în școlile din județ

  de Special Arad | 14 septembrie 2021, 8:00 PM | Educaţie | Recomandările editorilor

  0

  Inspectoratul Școlar Județean Arad anunţă organizarea concursului pentru ocuparea funcțiilor vacante de director și de director adjunct din unitățile de învățământ preuniversitar de stat din județul Arad.

  Concursul va începe în data de 15 septembrie, dar se va extinde până prin noiembrie, a declarat pentru Special Arad, în luna august, Inspectorul general Marius Göndör.

  Perioada de patru ani în care directorii și adjuncții au ocupat funcțiile de conducere s-a încheiat încă de luna trecută, iar până acum, funcțiile au fost ocupate temporar de directori interimari, aleși printr-un concurs suplimentar tot luna trecută.

  Toată documentația necesară organizării și desfășurării concursului pentru ocuparea funcțiilor de director și director adjunct din unitățile de învățământ preuniversitar de stat se găsește pe Forumul public al Inspectoratului Școlar Județean Arad.

  Lista funcțiilor vacante de director și de director adjunct din unitățile de învățământ preuniversitar de stat din județul Arad pentru care se organizează concurs:

  View Fullscreen

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.