Update Incendiu la parterul centrului comercial Atrium Mall | Video

  de Special Arad | 22 November 2021, 8:21 PM | Știri Arad

  0

  În urmă cu câteva momente, mai multe autospeciale de stingere a incendiului s-au deplasat de urgență pe Calea Aurel Vlaicu, la centrul comercial Atrium, pentru a stinge un foc.

  Din informațiile pe care le deținem, incendiul a pornit la un magazin de haine situat la parterul mall-ului, lângă scările rulante. Momentan nu ştim cauza care a dus la producerea incidentului, însă fumul dens se întinde şi pe holul centrului comercial.

  UPDATE

  ISU Arad transmite că incendiul nu s-a produs într-un magazin al centrului comercial, ci în vestiarul firmei de curățenie, unde s-a produs un scurtcircuit la un aparat de climatizare pornit pe modul „încălzire”.

  Incendiul a fost stins rapid, înainte de sosirea echipajelor de intervenție. Fumul s-a propagat însă prin sistemul de ventilație în interiorul complexului comercial, dar în cantitate foarte mică.

  Nu sunt persoane rănite și nici nu este necesară evacuarea complexului comercial.

  În acest moment, echipajele de intervenție ventilează spațiul.

  La intervenție s-au deplasat două autospeciale de stingere, o autospecială de descarcerare și o autospecială SMURD.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.