Update Incendiu la o casă care este lipită de secția TBC din Lipova. Spitalul a fost evacuat de urgență | Foto

  de Andrei Fuliaș | 1 februarie 2019, 8:36 PM | Lipova | Știri Arad | Topic special

  0

  (foto: A.A.)

  Autoritățile au fost alertate vineri seara, în jurul orei 20:00, pentru a interveni la Lipova, acolo unde a izbucnit un incendiu.

  Momentan nu deținem informații oficiale, dar martorii spun că este foarte posibil ca incendiul să fi izbucnit de la centrala folosită pentru încălzirea respectivului imobil. Aceiași martori susțin că în încăperea unde era montată centrala, erau depozitate mai multe cauciucuri care au început să ardă la rândul lor, dar și că mirosul emanat în zonă este îngrozitor.

  Casa care a luat foc este lipită de secția TBC a Spitalului Orășenesc din Lipova, astfel că întreaga secție a fost evacuată în regim de urgență.

  La fața locului s-au deplasat două autospeciale de stingere din cadrul Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Lipova, care încearcă să stingă flăcările cât mai repede posibil și să împiedice răspândirea acestora la clădirile din jur.

  Totodată, acolo au ajuns și echipaje ale Serviciului de Ambulanță Județean, dar și ale Poliției.

  Revenim cu mai multe amănunte pe măsură ce acestea vor fi disponibile

  UPDATE:

  Incendiul a fost stins de SVSU LIPOVA, în cooperare cu Garda Bârzava. Spitalul, aproximativ 40 pacienți, a fost evacuat pe timpul intervenției, imediat după ce incendiul a fost văzut.
  Intervenția a durat aproximativ 45 minute. S-a reușit stingerea incendiului fără ca acesta să se propage la spital.

  Foto: A.A.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.