Incendiu la fosta fabrică de zahăr din Gai. ISU s-a deplasat de urgență

  de Raluca Medeleanu | 8 aprilie 2020, 10:44 AM | Știri Arad

  0

  captură video Arad Traffic/Daniela Olar

  În această dimineață, în jurul orei 10:30, a izbucnit un incendiu violent în incinta fostei fabrici de zahăr, fumul dens, de un miros înțepător, acoperind o mare parte din cerul de de-asupra cartierului Gai.

  Din informațiile pe care le deținem, se pare că este vorba de un incendiu provocat prin arderea unui maldăr de deșeuri (posibil cauciucuri) în curtea fostei fabrici. La fața locului s-au deplasat două echipaje de la ISU Arad pentru a stinge incendiul.

  Update – Din imaginile trimise ulterior de către reprezentanții ISU Arad, se pare că incendiul a izbucnit în interiorul unei încăperi de la parter.

  Menționăm că acest incendiu este cel de-al treilea raportat recent în cartierul Gai, după ce în urmă cu câteva zile a ars Biserica Ortodoxă din Gai, iar apoi a mai avut loc un incendiu pe str. Fagului. Momentan nu cunoaștem autorii incendiilor și nici dacă au vreo legătură.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.