Casă în flăcări la Curtici, din cauza coșului de fum defect | Foto

  de Special Arad | 14 noiembrie 2017, 9:44 AM | Curtici | Știri Arad

  0

  Detașamentul de Pompieri Arad a fost solicitat la un incendiu izbucnit la o casă particulară din Curtici, luni seara, în jurul orei 20.

  Incendiul fost stins după aproximativ o oră și jumătate de intervenție. În incendiu au ars bunurile din cele două camere și o parte a acoperișului pe aproximativ 80 mp.

  Pompierii au intervenit cu o autospecială de stingere și 5 subofițeri cu sprijinul SVSU Curtici, care a intervenit, la rândul lor, cu o autospecială și 5 voluntari. În momentul sosirii echipajelor de intervenție, incendiul se manifesta la nivelul acoperișului casei și în două camere. În urma intervenției rapide, s-a reușit limitarea focului în cel mai scurt timp, fără a se propaga la restul construcției.

  Cauza incendiului, potrivit ISU Arad: „coș, canal sau burlan de evacuare a fumului necurățat, defect sau amplasat necorespunzător”.

  Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Vasile Goldiș” nu amintește de nicio victimă.

  Sursa: ISU Arad / Facebook

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.