duminicã, 23 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Update Incendiu la Curtici. A ars acoperișul unei clădiri CFR

  de Special Arad | 10 decembrie 2019, 8:48 PM | Știri Arad

  0

  Pompierii Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) „Vasile Goldiș” au fost alertați în această seară în orașul Curtici, unde arde acoperișul unui bloc de două etaje.

  Intervine Detașamentul Arad cu două autospeciale de stingere, o autospecială de salvare și lucru la înălțime, o autospecială SMURD și o autospecială de transport, cu doi ofițeri și 12 subofițeri. În sprijin a pornit și un echipaj SVSU Curtici.

  Din fericire nu sunt victime, toate persoanele care s-au aflat în bloc s-au autoevacuat, a anunțat George Pleșca, purtătorul de cuvânt ISU Arad.

  Update: Este vorba de o clădire cu birouri și dormitoare care aparține de CFR și se află chiar vizavi de gară. În clădire se aflau doar două persoane când a izbucnit incendiul.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.