Incendiu la Atrium Mall! Panoul publicitar al unui magazin de haine a luat foc

  de Special Arad | 24 decembrie 2021, 8:33 AM | Recomandările editorilor | Știri Arad

  0

  În această dimineață în jurul orei 06.00, în complexul comercial Atrium Mall a avut loc un incendiu la un magazin de haine.

  La incendiu au fost deplasate două autospeciale de stingere, o autospecială descarcerare și o autospecială SMURD a Detașamentului de Pompieri Arad.

  În momentul sosirii echipajului de intervenție, incendiul se manifesta la un panou publicitar prevăzut cu instalație electrică din interiorul magazinului cu posibilitatea de propagare, interiorul magazinului fiind inundat cu fum. Datorită instalațiilor speciale de stingere din

  interiorul magazinului care au pornit automat ( sprinklere) si intervenției rapide si punctuale a echipajelor de intervenție incendiul a fost stins în aproximativ 10 minute fără a se extinde.

  La acea oră în complexul comercial era doar personalul care asigură paza, neexistând persoane rănite sau care au necesitat evacuare.

  Cauza probabilă a incendiului “scurt circuit” la instalația electrică a panoului publicitar.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.