marþi, 23 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Incendiu de vegetație uscată la Seleuș. Acesta a fost unul dintre cele 12 incendii din ultimele 72 de ore | Foto • Video

  de Special Arad | 9 octombrie 2018, 9:16 AM | Știri Arad

  0

  Detașamentul de Pompieri Arad și Detașamentul de Pompieri Ineu au intervenit luni seara pentru stingerea unor incendii de miriște, vegetație uscată, resturi vegetale în localitatea Seleuș. Pompierii au reușit să stingă focul înainte să se extindă la locuințe sau alte construcțiidin zonă.

  În ultimele 72 de ore, toate subunitățile inspectoratului au intervenit pentru stingerea a 12 incendii de vegetație uscată, concomitent cu alte zeci de intervenții.

  „Facem un nou apel la populatie sa renunțe la curățarea terenurilor prin incendiere iar în cazul în care își curata curtea sau gradina și intenționează arderea resturilor vegetale, operațiunea sa se facă supravegheat și în momentul în care condițiile meteo sunt favorabile(când vântul nu este puternic)”, anunță ISU Arad.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.