vineri, 14 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Incendiu de proporții, pe sute de metri pătrați, la Andrei Șaguna. Pompierii au luptat patru ore să stingă flăcările | Foto-Video

  de Special Arad | 17 noiembrie 2019, 11:35 AM | Știri Arad

  0

  (foto: ISU Arad)

  Alertă maximă în satul Andrei Șaguna, noaptea trecută, unde mai multe echipaje de pompieri au luptat, contracronometru, vreme de aproximativ patru ore, să stingă flăcările violente care au cuprins o magazie de 200 mp.

  Astfel, fiindcă incendiul s-a dezvoltat destul de rapid, manifestându-se generalizat și violent, cu posibilitatea de a se propaga la casele învecinate, mai mulți pompieri din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență, cu trei autospeciale de stingere și un echipaj SMURD, au intervenit de urgență.

  „Incendiul s-a dezvoltat rapid și cu violență, fiind favorizat de materialele depozitate în respectiva anexă, iar aici vorbim despre butoaie cu motorină, paleți, lemne, rumeguș sau materiale plastice și textile. Incendiul a fost localizat și limitat, fără a se extinde la construcțiile învecinate, după o oră de intervenție și a fost stins după aproximativ alte trei ore”, transmite maiorul George Pleșca, purtător de cuvânt al ISU Arad. De asemenea, reprezentanții ISU spun că incendiul a fost cauzat, cel mai probabil, de „foc deschis” în spații închise.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.