sâmbãtã, 20 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Update Incendiu cu victime într-un apartament din Arad! O persoană a murit în baie, surprinsă de flăcări! (Foto)

  de Special Arad | 5 iunie 2018, 3:52 PM | Recomandările editorilor | Știri Arad

  1

  În urmă cu câteva zeci de minute un apel la 112 anunța un posibil incendiu la un apartament situat pe  Str. Baladei, bloc 8 (cartierul Confecții). Sursele noastre susțin că incendiul ar fi fost provocat intenționat.

  La fața locului s-a deplasat o autospecială cu cinci subofițeri, cât și echipaje ale SAJ.

  Din primele informații, incidentul s-a soldat cu o victimă (un bărbat), aceasta decedând în baia apartamentului care a fost curpins de flăcări. Doi băieți și o fată sunt intoxicați ușor cu fum, dar sunt în afara oricărui pericol.

  Update: Conform informațiilor de la fața locului un bărbat a decedat, nouă persoane au fost evacuate de pompieri, dintre care două pe autoscară. Din cei 9 evacuați (vecini) 4 au fost transportați la spital cu ușoare intoxicații cu fum, 2 fete de 13 ani și 2 băieți de 17-18 ani.

  Vecinii susțin că bărbatul (în vârstă de aproximativ 80 de ani) consuma alcool în fiecare zi, iar în apartament era o mizerie de nedescris. Bărbatul care a decedat a fost gasit în baie, cu ușa încuiată.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  4 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.