sâmbãtã, 20 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Incendiu la fabrica de apă Borsec. A fost trimis RO-Alert

  de - | 9 iunie 2024, 5:21 PM | Naţional

  0

  Un incendiu violent a izbucnit, duminică, 9 iunie 2024, la fabrica de îmbuteliere apă minerală Borsec. Autoritățile au transmis mesaje prin sistemul RO-Alert pentru avertizarea populației, fiind degajări mari de fum, informează Adevărul.ro.

  „Incendiu produs la o hală de pe amplasamentul Fabricii de îmbuteliere apă minerală Romaqua Group Borsec. Incendiul se manifestă cu flacără deschisă și degajări mari de fum, pe aproximativ 200 mp pe o latură a halei, în zona incendiată fiind amplasate birourile administrative, cu posibilități de propagare la restul construcției (zona de producție). Suprafața totală a halei este de aproximativ 1.000 mp. Până la acest moment nu au fost identificate victime”, a transmis ISU Harghita.

  Din cauza degajărilor mari de fum, a fost transmis un mesaj RO-Alert.

  Echipele ISU acționează pentru localizarea și lichidarea incendiului cu echipaje de pompieri din cadrul subunităților de intervenție Gheorgheni, Toplița, Corbu, Odorheiu Secuiesc.

   

  • Citește și: Speciala zilei: Nenea, cine te-a lăsat la Ro-Alert? Sper să nu îți mai dea cheia… · Special Arad

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.