Încălțăminte și haine contrafăcute în valoare de 5500 lei, confiscate de jandarmii arădeni

  de Special Arad | 11 mai 2021, 12:53 PM | Știri Arad | Urmăriți

  0

  În ultimele zile, jandarmii arădeni au desfășurat mai multe acțiuni în piețele din municipiul Arad, pentru protejarea populației față de activitățile ilicite de comerț, în urma cărora au fost depistați în Piața Obor doi bărbați cu vârste de 34, respectiv 36 de ani din Arad, care ofereau spre comercializare produse de îmbrăcăminte și încălțăminte inscripționate cu numele unor mărci protejate, produse susceptibil a fi contrafăcute.

  Acestea erau expuse pe tarabe sau erau oferite spre comercializare direct din portbagajul autoturismelor. La vederea echipajelor de Jandarmerie, cei doi bărbați au încercat să-și adune repede marfa și să părăsească zona.

  Având în vedere cele constatate, jandarmii au întocmit pe numele celor doi bărbați actele necesare începerii urmăririi penale sub aspectul săvârșirii infracțiunii de punerea în circulație a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice ori similare, în conformitate cu Legea nr. 84/1998, privind mărcile și indicațiile geografice.

  Produsele, în valoare totală de aproximativ 5500 lei, au fost ridicate în vederea confiscării și împreună cu actele de sesizare au fost înaintate organelor de urmărire penală în vederea continuării cercetărilor.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.