sâmbãtã, 22 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Încă un important medic arădean s-a stins din viață: Daniela Maghiar a murit la 58 de ani

  de Adriana Barbu | 15 august 2023, 11:12 AM | Recomandările editorilor | Știri Arad

  0

  Veste tristă pentru Spitalul Clinic Județean de Urgență Arad, pentru pacienți, pentru arădeni. Un important medic arădean, Daniela Maghiar s-a stins din viață la 58 de ani. Anunțul a fost făcut chiar de colegii din spital. „Cu profundă tristețe ne luăm rămas bun de la colega noastră dr. Daniela Maghiar, medic primar radiologie și imagistică medicală. Dr. Maghiar a fost medic în cadrul Laboratorului Clinic de Radiologie și Imagistică Medicală al SCJU Arad, fiind o adevărată profesionistă, prietenă și colegă, mereu dedicată profesiei. Dumnezeu să o ierte și să o odihnească în pace!”, a fost postarea  urcată de curând pe pagina de facebook a Spitalului Clinic Județean de Urgență Arad.

  Daniela Maghiar, o viață petrecută în spital

  Daniela Maghiar a absolvit Liceul Sanitar din Arad în 1983 și a studiat la Facultatea de Medicina şi Farmacie „Victor Babeș” din Cluj Napoca, pe care a absolvit-o în anul 1989. A lucrat zeci de ani la Spitalul Clinic Județean din Arad, colegii amintându-și de prezența sa aici încă înainte de unificarea spitalelor.  Până în ultima clipă, a activat ca medic în cadrul Laboratorului Clinic de Radiologie și Imagistică Medicală al SCJU Arad.
  Daniela Maghiar a descoperit anul acesta că suferea de o boală gravă, dar momentul descoperirii a fost tardiv, spun apropiații, boala fiind deja în fază avansată.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.