Încă un Consiliu Județean se „aerisește”! 500 de angajați vor fi concediați

  de - | 28 octombrie 2020, 2:27 PM | Naţional

  0

  (foto: Romeo Dunca, preşedintele CJ Caraş-Severin )

  Liberalul Romeo Dunca, noul preşedinte al Consiliului Judeţean Caraş-Severin, vrea să concedieze aproximativ 500 de angajaţi pentru a face o economie de 600.000 de euro pe lună la bugetul judeţean. Decizia vine după ce Ilie Bolojan, preşedintele CJ Bihor, a anunţat concedierea a 86 de angajaţi.

  „Noua organigramă la care se lucrează de zor va aerisi instituţia şi va da şanse doar celor competenţi şi dornici de lucru să se afirme în folosul cetăţeanului căruia în sfârşit i-a venit rândul să fie respectat. Descoperim lucruri interesante şi abia aşteptăm să verificăm veridicitatea lor. De exemplu, se aude că muzicanţii angajaţi la CJ au avut fond de salarii, într-un singur an, 1.300.000 lei. E greu de crezut, dar vom vedea…”, a anunţat Romeo Dunca, citat de publicaţia locală Expers de Banat.

  Muzicanţii despre care vorbeşte noul preşedinte sunt angajaţii Centrului pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale, din subordinea Consiliului Judeţean, centru condus de Ioan Benga, care, potrivit presei locale, au avut o activitate care nu justifică o astfel de cheltuială din banul public.

  Mai multe detalii pe adevărul

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.