Firmă de pe Abatorului, amendată cu 25.000 lei pentru terenul neîngrijit

  de Special Arad | 4 August 2021, 9:36 AM | Știri Arad

  0

  Comunicat. Polițiștii locali din cadrul Biroului Protecția Mediului au aplicat o amendă de 25.000 de lei unei societăți comerciale de pe strada Abatorului pentru nerespectarea prevederilor OUG 195/2005 privind protecția mediului.

  Proprietarul nu a asigurat salubrizarea terenului neocupat productiv care prezenta un aspect general insalubru, fiind invadat de buruieni și ocupat cu deșeurile menajere depozitate.

  Situația, care ajunsese să stânjenească inclusiv circulația pietonală în zonă, determinase notificarea prelabilă a agentului economic. Firma nu a dat curs, însă, solicitării agenților constatatori de la poliția locală.

  Controalele de acest fel vor continua, în toate cartierele municipiului, anunță Poliția Locală.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.