miercuri, 24 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Update 5Alte suflete pe altarul #colectiv. Contabilitatea morții a ajuns la 45…

  de Special Arad | 8 noiembrie 2015, 8:30 AM | Naţional

  1

  (2.10.2015) Numărul persoanelor decedate ca urmare a incendiului din Clubul Colectiv din Capitală a ajuns în această după-amiază la 31.

  În continuare alte zeci de răniţi se zbat între viaţă şi moarte la mai multe spitale din Bucureşti. Autorităţile avertizează că numărul morţilor ar putea creşte semnificativ.

  Autorităţile anunţă că în această după-amiază a mai decedat una dintre persoanele grav rănite care a fost internată la Spitalul de Arşi. Oficiali din Ministerul Sănătăţii au declarat, pentru „Adevărul”, că pacientul care a decedat era chiar cel care nu a putut fi identificat de cadrele medicale.

  În altă ordine de idei, ședinţa săptămânală a Guvernului a fost devansată cu o zi pentru ca Executivul să acorde urgent ajutoare familiilor care şi-au pierdut copiii în tragedia de la Clubul Colectiv, dar şi pentru a face unele modificări legislative la cererea MAI şi ISU, anunţă Mediafax. „Premierul Victor Ponta i-a convocat pe miniştri, marţi, în şedinţă de Guvern, pentru ca Executivul să aprobe cât mai repede acordarea de ajutoare familiilor care şi-au pierdut copiii în tragedia de la Clubul Colectiv. De asemenea, în şedinţă vor fi efectuate mai multe modificări legislative care au fost cerute de Ministerul de Interne şi de Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă, modificări ce se impun în urma celor constatate în urma tragediei”, arată surse guvernamentale citate de Mediafax.

  UPDATE: în urmă cu câteva momente medicii de la Spitalul Pantelimon au anunțat încă un deces, al unei femei. Astfel, numărul victimelor a ajuns la 32!

  UPDATE 2:

  Spitalul de Arși a anunțat în urmă cu câteva momente că alte două persoane, care au suferit arsuri, au decedat.

  UPDATE 3:

  Din păcate, și Spitalul Universitar din București a anunțat, în urmă cu câteva momente, decesul unui pacient ars în clubul Colectiv

  UPDATE 4: Numărul victimelor este în creștere. 39 de persoane au decedat în urma incendiului de la Colectiv! Cinci pacienți au murit în București, doi în Olanda.

  Încă nouă oameni s-au stins ieri, într-o singură zi – cea mai neagră după noaptea de groază din Colectiv de săptămâna trecută. Bilanţul este înfricoşător şi ar putea fi chiar mai dramatic, avertizează medicii.

   UPDATE 5: Actualizare 8:05. Trei persoane care erau internate în stare extrem de gravă au decedat duminică dimineața la Spitalul Floreasca. Un al tânăr – bateristul formației Goodbye To Gravity – a pierdut, spre seară, lupta cu viața.

  Sunt 45 de morţi şi, din păcate, în spitale sunt acum aproape 50 de pacienţi care se luptă să trăiască. Sunt cei în stare gravă sau critică, aflaţi încă pe muchia dintre viaţă şi moarte.

  Foto: click.ro

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  9 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.