Încă o zi cu întreruperi de curent la Pâncota

  de Special Arad | 9 November 2021, 9:04 AM | Pâncota | Știri Arad

  0

  Furnizorul de curent electric, compania E-Distribuție Banat anunță noi întreruperi de curent electric în orașul Pâncota. Anunțul vine după ce săptămâna trecută s-au efectuat alte lucrări de mentenanță a rețelei electrice.

  Străzile din Pâncota pe care pot fi așteptate întreruperi, pe data de 11 noiembrie, între orele 9:00 – 16:00, vor fi și acum aceleași patru, Vasile Goldiș, Luncii, Mărășești (parțial) și Horia (parțial).

   

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.