Întreruperi de curent electric pe patru străzi din Pâncota

  de Special Arad | 2 November 2021, 9:52 AM | Știri Arad

  0

  Furnizorul de curent electric, compania E-Distribuție Banat anunță noi întreruperi de curent electric în județ.

  Vineri, 5 noiembrie, locuitorii străzilor Vasile Goldiș, Luncii, Mărășești (parțial) și Horia (parțial) vor rămâne fără curent electric între orele 09:00 – 16:00.

  Întreruperile sunt necesare pentru reparaţii şi întreţinerea instalaţiilor şi a reţelei electrice. „Regretăm neplăcerile resimțite de clienți în cazurile în care aceste lucrări, efectuate pentru a preveni eventuale probleme în alimentare, perturbă temporar activitățile acestora. Colaborăm cu autoritățile locale, dar și cu alte utilități, pentru a minimiza impactul”, anunță compania.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.