Înarmați și periculoși, braconând la Socodor…

  de Special Arad | 16 ianuarie 2015, 1:22 PM | Socodor | Știri Arad | Urmăriți

  1

  Poliţiştii arădeni au depistat doi bărbaţi, de 42 respectiv 62 de ani, ambii din localitatea Socodor, bănuiţi de săvârşirea infracţiunii de deţinere ilegală de arme şi muniţii.

  În urma a trei percheziţii efectuate în cursul zilei de ieri, de către poliţiştii Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase împreună cu poliţiştii Serviciului pentru Acţiuni Speciale şi de la Poliţia oraşului Chişineu Criş, la locuinţele unui bărbat, de 42 de ani, din localitatea Socodor, au fost găsite mai multe cartuşe cu glonţ cât şi resturi animale pentru care s-a dispus expertizarea, în vederea stabilirii provenienţei.

  De asemenea, în urma unor verificări efectuate poliţiştii au stabilit că, un bărbat, de 52 de ani, din aceeaşi localitate, ar fi deţinut, fără drept, o armă de tir sportiv cu aer comprimat şi 20 alice, aferente acesteia.
  Arma, muniţia şi resturile animale au fost reţinute în vederea continuării cercetărilor, cei doi bărbaţi fiind cercetaţi sub aspectul săvârşirii infracţiunii de deţinere ilegală de arme şi muniţii.

  Activităţile desfăşurate au beneficiat de sprijinul de specialitate al D.I.P.I.

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Ce tare… Cacatii de la arme, braconieri cu acte in regula, se duc val-vârtej peste doi cioflingari bashiti di Socodor! Alo! Știm cu toții cine-S braconierii reali! ‘Tu-va-n gât de gunoaie… Va vine randu’ la toți! Polițiști si cacati de prin servicii, braconieri organizați! Împușca fără mila pe fondurile date pe mâna cacatilor care le cumpara tăcerea cu câteva fleici de carne! Toți niște țărani, care nu știu sa scrie măcar corect! Alo! D-le Tamas?? Se aude? Oameni corecți de prin instituții, se aude? Faceți ceva cu cacatii ăștia…

   +4 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  7 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.