miercuri, 29 mai, 2024

Special Arad Logo

  În vizită la grădiniță. Polițiștii locali au stat de vorbă cu preșcolarii

  de Special Arad | 24 mai 2022, 6:19 PM | Educaţie

  0

  Comunicat. Polițiștii locali din cadrul structurilor de ordine publică, circulație și protecția mediului i-au întâlnit pe copiii de la Grădinița cu Program Sportiv ”Campionii”, cărora le-au prezentat, într-o formă adaptată vârstei, informații privind necesitatea menținerii curățeniei în locurile publice și colectării selective, potențialele consecințe grave ale încălcării regulilor de circulație și riscurile la care se expun dacă aleg să urmeze exemple negative de conduită ale unor adulți ori adolescenți.

  ”Campionilor” li s-au prezentat echipamentele poliției locale și au reținut faptul că, în situația în care ar întâmpina dificultăți în oraș, se pot adresa oricând agenților care poartă uniforma respectivă.

  În context, cel mai mare succes l-a avut autospeciala DGPL, al cărei girofar și sistem de emisie-recepție au fost testate din plin de juniori.

  Solicitări pentru astfel de acțiuni survin periodic la poliția locală, care, în măsura planificării patrulelor, va răspunde pozitiv nevoilor receptate de dascăli de a primi sprijinul DGPL în transmiterea modelelor comportamentale prosociale.

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.