miercuri, 19 iunie, 2024

Special Arad Logo

  În scandalul „Gala sportului arădean”, Primăria arată cu degetul spre DJTS Arad!

  de Dan Lazăr | 12 ianuarie 2022, 7:16 AM | Sport | Știri Arad | Topic special

  4

  Gala Sportului Arădean 2021, desfășurată în penultima zi a anului trecut, a surprins la capitolul „echipa anului”, unde a fost preferată clasarea pe locul III (FCC Baschet Arad), în detrimentul unor echipe campioane, CS Fan Arad (volei de plajă) și Șah Club Vados Arad (șah – Superliga pe echipe seniori).

  Dorind să aflăm o poziție oficială a Primăriei Arad, organizatoare a evenimentului, prin Centrul Municipal de Cultură Arad (CMCA), a criterilor care au stat la baza Top 10 și a celorlalte premii, compartimentul de presă al Primăriei Municipiului Arad ne-a răspuns: „Clasamentul a fost întocmit de către Direcția Județeană pentru Tineret și Sport Arad, care sunt cei mai în măsură să aducă lămuriri în legătură cu acest subiect”.

  Nu acceași deschidere am avut-o dinspre Direcția Județeană de Tinert și Sport (DJTS) Arad, care, probabil, simțindu-se cu „musca pe căciulă”, nu a binevoit să răspundă solicitării noastre de a afla criteriile galei nici la o săptămână de la emailul expediat (reprezentanții Primăriei au răspuns în aceeași zi).

  Le reamintim celor de la DJTS Arad că o greșeală recunoscută este pe jumătate iertată… iar titlurile naționale obținute de cele două structuri sportive din Arad pe nisipul și în sala sporturilor din Mamaia merită (chiar) și aprecierea unei structuri care (culmea) se ocupă sau ar trebui să se ocupe cu destinele sportului arădean.

  Citește și: Aurul nu se premiază la Arad!? Cele două titluri naționale la nivel de echipe-seniori au fost uitate la Gala Sportului Arădean!

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Echipa de locul 3 joaca in europene cu cluburi adevarate. Volei de plaja si sah … mda, de mare actiune. Jenant… dar cu pretentii. Nu mai exista respect pentru performanta. Asta r ca la CSM unde se lauda cu pistolarii, care sunt doar 4 sportivi in Campionatul National.

   +1 voturi
   +1
   -1
  2. Au jucat în „europene” cum zice d-l Alin dar în cea mai de jos ligă şi au reuşit să se facă de râs prin rezultatele obţinute ! Poate în anii anteriori au fost rezultate mai bune dar clasamentul trebuia să se facă pa baza rezultatelor din anul trecut, 2021, nu pe amintiri ! Dar oare ce liberal conduce DJTS Arad de se obţin asemenea minunate rezultate şi dacă el are habar de clasamentul întocmit ? Cum e în politică aşa e şi în sportul arădean !

   --2 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  9 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.