sâmbãtã, 20 iulie, 2024

Special Arad Logo

  „În principiu voi contesta decizia”. PSD rămâne fără candidatura lui Mircea Jichici pentru Primăria Lipovei după contestația USR

  de Mihai Todoca | 15 august 2020, 6:02 PM | Politikos

  0

  Filiala județeană a USR Arad a contestat candidatura primarului de la Lipova, Mircea Jichici, iar judecătorii din Lipova au dat câștig de cauză useriștilor.

  Astfel, pesedistul Mircea Jichici mai are o singură portiță pentru a candida din nou pentru postul de primar la Lipova, și anume să conteste decizia judecătorilor lipoveni la Tribunalul Arad în termen de 24 de ore.

  Contactat de Special Arad, Mircea Jichici ne-a comunicat că: „Încă nu m-am hotărât sută la sută dacă voi contesta decizia judecătorilor, dar în principiu… da. În principiu o voi contesta”.

  Solutia pe scurt a Judecătoriei Lipova: Admite contestaţia formulată de contestatoarea Filiala Judeţeană USR Arad, în contradictoriu cu intimatul Jichici Iosif Mircea,Anulează Hotărârea nr.2 din data de 14 august 2020 emisă de Biroul Electoral de Circumscrip?ie nr. 5 Lipova, privind acceptarea candidaturii pentru funcţia de primar al Oraşului Lipova a numitului Jichici Iosif Mircea şi respinge candidatura depusă de domnul Jichici Iosif Mircea. Fără cheltuieli de judecată. Hotărârea nu se comunică, potrivit art. 54 alin. 5 teza a II-a din Legea nr. 115/2015. Cu drept de apel în termen de 24 de ore de la pronunţare la instanţa ierarhic superioară, cerere de apel care se depune la Tribunalul Arad, conform art. 54 alin. 4 din Legea nr. 115/2015. Conform disp. art. 402 C.pr.civ., pronunţată prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei instanţei, astăzi, 15.08.2020, ora 14:00.
  Document: Hotarâre 393/2020 15.08.2020

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.