sâmbãtã, 20 aprilie, 2024

Special Arad Logo

  „În octombrie ar fi împlinit 60 de ani. N-a mai apucat, draga de ea”. Diana Perța, învățătoare la Colegiul Național Ghiba Birta a trecut la cele veșnice

  de Mihai Todoca | 5 august 2021, 9:42 AM | Povești despre oameni

  0

  Învățătoarea Diana Perța, din cadrul Colegiului Național Elena Ghiba Birta a murit, lăsând în urmă o școală care îi plânge plecarea prematură.

  „În octombrie ar fi împlinit 60 de ani. N-a mai apucat, draga de ea” ne-a spus fostul coleg al Dianei Perța, Cristian Szabo.

  Diana Perța și-a început activitatea la Colegiul Național Elena Ghiba Birta în anul 1981, fiind titulară pe tot parcursul a celor 40 de ani de activitate. A fost o învățătoare îndrăgită, o aripă protectoare pentru copiii cărora le-a pavat începutul drumului prin viață.

  Le-a fost aproape la școală, dar și în tabere și excursii. În 2016, clasa doamnei învățătoare lua locul I la un concurs de orientare turistică „Cine? Ce? Unde? Când? Cum?”, concurs organizat la Căsoaia.

  Am fost colegi 18 ani, din 2000 până în 2018, când eu am plecat la Peda. Iar la capitolul amintiri…aici e foarte greu. Am fost împreună la școală, în tabere și excursii…”, își aduce aminte fostul ei coleg și prieten.

  „Cei care doresc să-și prezinte omagiile o pot face la priveghiul de vineri,ora 19 la Kuki, pe Cocorilor sau sâmbătă, ora 13, la Cimitirul Pomenirea când Diana va fi condusă pe ultimul ei drum. Dumnezeu să-i dea odihnă veșnică!„ este mesajul acestuia pe facebook.

  Diana Perța s-a stins în urma unui stop cardio-respirator în timp ce era în concediu în Bulgaria.

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.