joi, 25 iulie, 2024

Special Arad Logo

  În continuare, Frontiera de autostradă e „pe roșu”

  de Special Arad | 26 noiembrie 2021, 11:46 AM | Știri Arad

  1

  Se creează cozi mari și nervii sunt întinși la maxim, încă de marți, la ieșirea din țară, la Frontiera Nădlac II (autostradă). Cauza, potrivit Poliției de Frontieră, este insuficiența personalului din partea autorităților maghiare, precum și implementarea în țara vecină a unei noi aplicaţii la controlul de frontieră.

  În momentul de față (ora 11:45), aplicația Trafic Online a Poliției de Frontieră arată că așteptarea la vamă durează până la o oră în cazul autoturismelor, pe sensul de ieșire din România. Pe sensul opus, la intrarea în România, situația este oarecum mai acceptabilă, de doar 30 minute. Tot pe această aplicație online se arată că sunt deschise patru artere la intrare și cinci la ieșire.

  Este recomandabilă utilizarea Punctelor de Trecere a Frontierei la Nădlac, Turnu sau Vărșand, unde se circulă fără probleme.

  În ceea ce privește traficul greu, la ieșirea din țară prin autostradă, așteptarea durează și mai mult, aproximativ 180 minute, în schimb la Frontiera veche din Nădlac doar cca. jumătate de oră. Șoferii de TIR au de așteptat și la intrarea în România, cam 110 minute, potrivit Trafic Online.

  În total, aproximativ 31.500 de persoane și 17.100 de mijloace de transport au tranzitat Frontierele cu Ungaria în ultimele 24 de ore.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  4 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.