luni, 15 aprilie, 2024

Special Arad Logo

  În ciuda acestor vremuri ciudate… La Mulți Ani de Floriile Ortodoxe și de Paștele Catolic! Rămâneți în siguranță, rămâneți acasă!

  de Redacția Special Arad | 12 aprilie 2020, 10:01 AM | Special

  0

  Chiar dacă virusul ne forțează să ne schimbăm complet perspectiva asupra Sărbătorilor, mâhnindu-ne chiar, Redacția Special Arad urează cititorilor catolici Paște Fericit, iar celor ortodocși, de Sărbătoarea Floriilor, zile senine, bucurii și împliniri, dar mai ales, MULTĂ SĂNĂTATE TUTUROR!

  Pe această cale, reamintim că este mai mult decât recomandat să rămâneți în siguranța propriei locuințe, evitând, pe cât posibil, întâlnirile și ieșirile în spații aglomerate. Mai mult, în acest an, atât Biserica Catolică cât și cea Ortodoxă, precum și celelalte culte religioase neoprotestante vin în sprijinul credincioșilor care doresc să asculte slujbele/predicile, oferind transmisii video live, pe paginile oficiale de Facebook ale lăcașurilor de cult, respectiv ale Parohiilor.

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.