miercuri, 24 iulie, 2024

Special Arad Logo

  În cinstea marelui alpinist arădean Zsolt Török, Parcul Copiilor îi va purta numele

  de Special Arad | 19 august 2019, 6:23 PM | Administraţie | Recomandările editorilor

  2

  Comunicat. Primăria municipiului Arad va denumi Parcul cuprins între Complexul Muzeal Arad şi fostul Cazinou Parcul Zsolt Török, în memoria alpinistului arădean trecut în nefiinţă în aceste zile. Totodată, s-a decis reamenajarea Parcului cu platforme de skateboard, panouri de căţărare, zone de relaxare și bibliotecă în aer liber. 

  „Cu toţii deplângem dispariţia lui Zsolt, un ambasador al Aradului și al României în lume şi un exponent al generaţiei sale, un model de urmat pentru generaţiile viitoare. Acestea au fost motivele pentru care am decis să tinem vie memoria lui Zsolt şi peste ani, iar arădenii să îşi amintească cu respect de acest mare iubitor de natură”, a declarat primarul municipiului Arad, Călin Bibarţ.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. PRIMĂRIA … sa va fie rușineeeeeee!!!
   Lăsați la drak „Parcul Copiilor” să fie și pe mai departe parcul copiilor (piticilor).
   .
   PARCUL pentru care Zsolt a militat ani multi și a fost mințit de politicienii locali, este altul și acela ar trebui înființat si numit Parcul Torok Zsolt.
   .
   Sunteți niște CANALII ordinare domnilor din administrație … populismul ăsta scârbos ne jignește pe toți cei care l-am cunoscut de aproape pe Zsolt. Nu vă este rușine, nesimțiților, să jigniți memoria acestui cetățean ce ne-a făcut pe toți mândrii că suntem contemporani cu el … când ani și ani l-ați ignorat și mințit în față pe Zsolt, iar acum vreți să profitați de pe urma lui, când încă nici nu a fost îmormântat. Jigodia este o boală molipsitoare și am impresia ca sunteți toți contaminați.
   .
   HUOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!

   +4 voturi
   +1
   -1
  2. Nu stiu cat de mult si-ar fi dorit Zsolt ca numele si amintirea lui sa fie folosite in scop politicianist si electoral de catre conducerea orasului. Stiind ce fel de om era cred ca s-ar fi multumit ca realizarile si modul lui de a privi lucrurile sa fie ceea ce ii inspira pe altii, nu lucurile astea marunte facute de politicieni si mai marunti.

   +6 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  4 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.