sâmbãtã, 25 mai, 2024

Special Arad Logo

  În cinci localități, localurile rămân închise, iar în alte două se închid de miercuri

  de Special Arad | 29 septembrie 2020, 5:41 PM | Recomandările editorilor | Știri Arad

  0

  Având în vedere incidența cumulată a cazurilor în ultimele 14 zile din localitățile județului Arad, unde a fost depășit pragul de 1,5/1.000 locuitori, se dispune suspendarea activității cu publicul, pe o durată de 7 zile (începând cu data de 30.09.2020 și până la data de 06.10.2020 orele 2400), a tuturor operatorilor economici care desfăşoară activităţi de preparare, comercializare şi consum al produselor alimentare şi/sau băuturilor alcoolice şi nealcoolice, de tipul restaurantelor şi cafenelelor, în interiorul clădirilor, din următoarele localități: Lipova, Almaș, Cărand, Livada, Seleuș, Vinga și Zimandu Nou.

  Măsura adoptată ultima oară pe 23.09.2020 (până astăzi, 29.09.2020) se prelungește astfel la Lipova, Almaș, Seleuș, Cărand și Vinga.

  Scapă de această Hotărâre, începând de mâine, localitățile Dieci, Iratoșu și Vărădia de Mureș.

  Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Vasile Goldiş” al Judeţului Arad va transmite prezenta hotărâre membrilor C.J.S.U. Arad, instituțiilor și autorităților publice cu responsabilități în această materie, precum și unităților administrativ-teritoriale.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.