luni, 11 decembrie, 2023

Special Arad Logo

  În atenția fermierilor! Din 1 martie pot fi solicitate plățile compensatorii pentru terenurile aflate în zonele afectate, cele în conversie și cele cu certificate eco

  de Special Arad | 27 februarie 2018, 7:34 PM | Știri Arad

  0

  (foto: Hull-O Farms)

  Instituția Prefectului județului Arad informează cu privire la faptul că, începând cu data de 1 martie 2018, Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale invită fermierii care utilizează terenuri agricole situate în zonele eligibile pentru pachetele de agro-mediu și climă, în zonele afectate de constrângeri naturale sau cu alte constrângeri specifice, dar și fermierii care utilizează terenuri aflate în conversie sau terenuri certificate în agricultura ecologică să solicite la Agenția de Plăți și Intervenție în Agricultură (APIA) plățile compensatorii de dezvoltare rurală prin cererea unică de plată.

  Cererile unice de plată pentru aceste măsuri se pot depune până la jumătatea lunii mai, la Centrele Județene și Centrele Locale ale APIA. Campania de primire a cererilor de plată se va încheia obligatoriu la data de 15 mai 2018.

  Informații detaliate privind accesarea acestor măsuri şi regulile pentru derularea în bune condiţii a angajamentelor sunt disponibile pe site-urile MADR (www.madr.rowww.pndr.rowww.rndr.ro), APIA (www.apia.org.ro) și AFIR (www.afir.info), precum și la toate Centrele Locale și Centrele Județene APIA, în format tipărit.

  Fermierii pot adresa întrebări la care vor primi răspunsul experţilor APIA pe forumul de discuţii care se poate accesa de pe site-ul APIA (http://forum.apia.org.ro)

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.