Implant pentru Refuz și Unity of Opposites au „rupt” Flexul | Video

  de Raluca Medeleanu | 16 martie 2019, 6:37 PM | Music | Recomandările editorilor

  1

  Vineri seara a însemnat rockăreală maximă în clubul Flex, iar asta cu un dublu motiv. Cea mai cunoscută formație de hardcore din România – Implant pentru Refuz – a poposit la Arad pentru a oferi o mostră din cel mai nou album, pe care îl vor lansa în luna noiembrie a acestui an, iar metaliștii arădeni de la Unity of Opposites au profitat de concertul din deschidere drept o cale de a celebra cel mai nou videoclip al lor, pe care l-au lansat în online chiar în ziua respectivă (vezi aici).

  Stilurile celor două formații, deși diferite, s-au potrivit excelent unul după celălalt pentru a produce o atmosferă intensă, numai bună de a-i determina pe cei din public să lase grijile acumulate în timpul săptămânii deoparte și să se bucure de o „tură” de dat din cap zdravăn. Probabil a doua zi s-a lăsat cu serioase febre musculare. Dar, hei, a meritat!

  Dacă nu ne credeți că a fost fain, aveți dovada mai jos. Enjoy!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  1 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.