Impact fatal la Sâmbăteni! Un decedat pe loc, iar altul în stare gravă

  de Special Arad | 10 august 2018, 12:02 PM | Știri Arad

  6

  În urmă cu puțin timp a avut loc un accident mortal pe DN7 la intrare în Sâmbăteni. În accident au fost implicate o autoutilitară de transport marfă, și o autoutilitară tip betonieră. Microbusul de transport marfă înmatriculat în București se deplasa din direcția Arad către Deva pe DN7 , iar la ieșirea din Sâmbăteni a efectuat o depășire neregulamentară peste marcajul continuu și în zona indicatorului de  „interzis depășirea”, intrând în impact cu autoutilitară tip betonieră care circula regulamentar. În urma impactului șoferul autoutilitarei înmatriculat în București a decedat la fața locului, iar șoferul betonierei este grav rănit la fața locului deplasându-se și un elicopter SMURD. Momentan traficul este blocat

   

  Distribuie articolul

  Comentarii

   • Iti pare. Daca era betoniera in depasire, nu o mai vedeai cu partea din spate pe banda de mers. A ajuns in pozitia asta pentru ca soferul nu a mai avut control dupa accident. Duba e in sant pentru ca are inertie mult mai mica decat betoniera… In plus, rotile betonierei sunt bracate spre stanga, deci probabil a incercat sa evite accidentul, insa in directia gresita.

    +1 voturi
    +1
    -1
  1. Respectul pentru lege și ordine în societatea „democratică” românească este zero. A devenit o tradiție, a culturii românești tradiționale.
   „Diasporiștii” vin prin Ungaria pe autostradă, în colană, cu 110 pe „drum de 130”.
   Cum trec de Nădlac o calcă cu 160 pe drum de 90. Depășesc ca niște demenți, … și ca niște kamikaze se avântă în depășări în curbe fără vizbilitate.
   Riscă o dată, de două ori … de o sută de ori și a sutaunu oară o comit.
   Rezultatul? Se schilodesc, schilodesc nevinovați … mor și omoară. Dar sunt cu toții „Băieți buni!” (fărăr nici un apropo direct)

   Dar nu se lasă de obiceiurile criminale. Ei sunt ȘOFERI, nu conducători de duzină.
   Iar pentru o schimbare de mentalitate, nu apar #rezistenți care să iasă să urle din toți bojocii „Ciuma Criminală!”.
   Criminalii ne sunt rude și prieteni. Nu se cade să le spui adevărul în față, că se supără. Găsim scuze mereu. Și tot mereu alții sunt de vină.
   Mai ales Poliția Rutieră. „Ei nu fac nimic! Îi plătim de geaba.”

   Văd prin oraș în fiecare zi SUV-uri și BMW-uri (și alte hârburi ferchezuite) trecând pe roșu, accelerând cu 80-100 pe Centrul Aradului, … făcând slalom printre cei ce circulă cu 50. Cine sunt ăștia? Invadatori? … nu, „sunt ai noștrii”, din tagma celor „realizați”. Tot ăia care sunt „Nesimțiții” de la rubrica specială a SAR.
   … și pentru o intrare în normalitate și siguranță pe străzile orașului, nu ies #rezistenții să facă miting. Nu-i nevoie. Pe crimnali îi admirăm!
   Este mai important „Jos Ciuma Roșie!” … că de îi dăm jos, ne-am rezolvat toate problemele. Dispar ca prin minune toate problemele serioase cu care ne confruntăm zi de zi, ce dăinuie de 27 ani.

   IPOCRIȚILOR!

   +2 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  2 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.