Îmbrățișări, râsete, lacrimi la deschiderea anului școlar de la Şcoala Gimnazială „Aurel Vlaicu” Arad

  de Special Arad | 10 septembrie 2018, 12:55 PM | Educaţie

  1

  Taberele, soarele, marea, curtea bunicilor, serile târzii de vară, jocurile pe afară… toate se lasă cuprinse de lumina toamnei, se fac tot mai mici, se cuibăresc în sufletele noastre transformându-se în amintiri preţioase din care ne luăm energia în zilele ce vin, pentru că…a început şcoala. Entuziaşti, curioşi şi zâmbitori, unii mai sfioşi, alţii mai îndrăzneti, copiii şi-au căutat colegii în mulţimea adunată în curtea şcolii. Au fost primele îmbrăţişări, primele râsete, primele lacrimi, primele întrebări, fiindcă a fost prima zi de şcoală. Cuvinte calde şi gânduri bune le-au transmis şi oficialităţile prezente la deschidere. Printre altele, un moment aparte îl reprezintă, la Şcoala Gimnazială „Aurel Vlaicu” Arad, evidenţierea elevilor model. Este vorba despre un proiect ce, de aproape zece ani, îşi propune promovarea acelor copii ce s-au distins printr-un comportament exemplar, printr-o implicarea deosebită în viaţa colectivului, prin asumare de responsabilităţi, prin corectitudine şi seriozitate.

  Doamna director, prof. Frăţilă Flavia a transmis mesajul ISJ, a evidenţiat momente de excepţie ale anului precedent, exprimându-şi speranţa într-un an şcolar cel puţin la fel de reuşit, reuşită ce are la bază solidul parteneriat între şcoală, familie şi comunitate.

  O nouă poveste stă să înceapă! Succes tuturor!

  Prof. Loredana Bretfelean

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Doamna director “solidul parteneriat între şcoală, familie şi comunitate ” va mai face sa inchideti ochii cand unii dintre “dascali” isi mai carpesc pruncii sau cand ii umilesc? Hmm? Mai preda “doamna” aia la clasele primare? Sa nu spuneti ca nu o stiti…”solidul parteneriat între şcoală, familie şi comunitate ” ar trebui sa stea pavaza intre voi si asemenea “dascali” !

   Nu va crapa coaja aia ce o numiti obraz cand veniti cu asemenea dume an de an?

   0 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  7 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.