vineri, 8 decembrie, 2023

Special Arad Logo

  Imaginile video ale jafului de la București! „Ai 10 secunde să scoți toți banii din sertar… dacă te conformezi, ajungi acasă cu bine. Dacă faci un pas greșit, te tai”

  de - | 17 noiembrie 2020, 3:57 PM | Naţional

  0

  Camerele de supraveghere din banca jefuită marți dimineață, în Capitală, au surprins fidel filmul evenimentelor. Pe imagini se vede clar cum hoțul îi înmânează angajatei biletul de amenințare, iar apoi aceasta scoate banii din casă și îi împinge spre el.

  Un bărbat a amenințat, marți dimineața, casiera unei unități bancare din sectorul 2 al Capitalei și a fugit cu 10.000 de lei. Polițiștii îl caută pe suspect.

  Potrivit Poliției Capitalei, marți, în jurul orei 10.00, prin apel 112 a fost sesizat faptul că într-un sediu bancar din sectorul 2 a pătruns un bărbat, care a amenințat una dintre casiere și a reușit sustragerea sumei de 10.000 de lei.

  Bărbatul a reușit să fugă înainte de declanșarea sistemului de alertare prin acționarea butonului de panică.

  Amenințarea a fost realizată prin intermediul unui înscris. La acel moment, în agenție se aflau doar angajați. Nicio persoană nu a fost rănită”, susțin polițiștii. Pe bilet ea scris următorul mesaj: „Ai 10 secunde să scoți toți banii din sertar… dacă te conformezi ajungi acasă cu bine. Dacă faci un pas greșit te tai.” notează digi24

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.