sâmbãtã, 20 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Imagini cu lotul 2 din Autostrada A7, care va fi dat în curând în circulație (Video)

  de - | 24 iunie 2024, 8:12 AM | Naţional

  0

  Secretarul de stat în Transporturi Irinel Ionel Scrioșteanu a publicat duminică imagini cu Lotul 2 Mizil – Pietroasele din Autostrada Ploiești – Buzău (A7), care arată progrese semnificative în construcția acestei secțiuni.

  Până în prezent, parapetul lateral a fost montat pe 10 din cei 28 de kilometri ai acestui lot. Lucrările pe acest tronson sunt programate să fie finalizate în 2024, fiind primul lot din A7 finanțat prin PNRR care a intrat în execuție.

  Conform celor mai recente date furnizate de CESTRIN, stadiul lucrărilor pe acest lot a ajuns la 68%. „Am fost zilele trecute pe șantierul Lotului 2: Mizil-Pietroasele al Autostrăzii Moldova A7 (Ploiești – Buzău), pentru a verifica progresul lucrărilor pe întregul amplasament al acestui lot de autostradă, dar și dacă ritmul lucrărilor este unul bun”, a declarat Scrioșteanu pe pagina sa de Facebook.

  Citește mai mult pe stiripesurse.ro.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.