marþi, 23 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Imagini cu toate cele cinci goluri din derby-ul UTA – SEBIȘ! (Foto)

  de Lucian Dănilă | 29 martie 2015, 9:02 PM | Recomandările editorilor | Sport

  0

  UTA a depăși echipa național Sebiș în derby-ul Seriei C4 și a făcut un pas foarte important spre promovarea în liga a doua. A fost un meci cu două reprize distincte. Una în care s-a încheiat la egalitate, 1-1, după ce UTA deschisese scorul, iar Naționalul a egalat la ultima fază a primei părți, primă parte în care ambele echipe și-au mai creat câte două-trei ocazii foarte bune de a marca.

  Apoi, o a doua repriză marcată de eliminarea în minutul 47 a lui Neacșu, fază la care UTA a și marcat din penalty prin Szekely. După această fază, Sebișul a ieșit la joc, iar Bătrâna Doamnă a profitat din plin de spațiile lăsate, câștigând cu 4-1.

  IATĂ IMAGINILE CELOR CINCI GOLURI DE PE ARENA MOTORUL

  IMG_8294

   

  Min. 17: Strătilă l-a depășit în viteză pe Neacșu, a ajuns în careul mic, l-a mai întors o dată pe fundașul celor de la Sebiș, apoi a centrat în fața porții de unde Szabolcs Szekely a pus latul și a deschis scorul: 1-0.

  IMG_8358

  Min. 44: O minge centrată în careul echipei UTA a ajuns la Poiană, venit din linia a doua, Piț a venit cu întârziere la blocaj și Mitrea a fost învins. S-a făcut 1-1 și echipele au intrat la egalitate la vestiare.

  IMG_8397

  Min. 48: Szekely a marcat al doilea său gol și al echipei sale fructificând lovitura de pedeapsă dictată după hențul în careu al lui Neacșu. La acea fază, fundașul echipei din Sebiș a primit cel de-al doilea avertisment și a fost eliminat. Era 2-1.

  IMG_8488

  Min.71: Strătilă a recuperat o minge din piciorul lui Mardare, a centrîn careul mic al oaspeților de unde Szekely a trimis cu capul mingea care intră în poartă. UTA a făcut astfel 3-1, iar Szekely a reușit „tripla”. 

  IMG_8545

  Min. 80: Copil a reluat spectaculos din voleu o excelentă centrare a lui Strătilă și scorul devenea 4-1, iar UTA încheie victorioasă derby-ul cu Național Sebiș. 

  UTA – Naţional Sebiş 4-1 (1-1)
  Stadion „Motorul” – Spectatori 1.200
  Goluri: Szekely (17, 48 – 11m, 71), Copil (80) / Poiană (44)
  UTA: Mitrea – Voicu, Botiș, Filaret, Burlă – Strătilă, Chindriș, Tudor (Copil), Piț – Hlistei (Gueye, Dobrean) – Szekely (C. Rus).
  Sebiș: Miron (Şoltez) – Miheț (Mardare), Bier, Dicu, Neacșu – Ologu (Digbeu), Lazea, Poiană, Călin (Şulea) – Bozian – I. Radu.
  Arbitri: Cr. Codrea (Baia Mare) – la centru, G. Bârjac și F. Tunyogi (ambii din Zalău) – asistenți.
  Obs.FRF: S. Ciotlăuș (Deva) și N. Tanasoglu (Timișoara).

  FOTO: LUCIAN DĂNILĂ

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.