duminicã, 16 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Ilie Cheșa: „Vom realiza o piață volantă în Piața Catedralei“ (P)

  de - | 29 mai 2024, 1:15 PM | Electoral | Politikos | Topic special

  0

  Candidatul PSD la Primăria Aradului, Ilie Cheșa, și echipa de consilieri PSD propun un plan integrat de dezvoltare urbană, care vizează îmbunătățirea infrastructurii și a serviciilor publice, adresându-se nevoilor imediate ale cetățenilor. Planul cuprinde, printre altele, și realizarea unei piețe volante în Piața Catedralei.

  „Mergem înainte cu realizarea unei piețe volante în Piața Catedralei, un proiect de suflet pe care l-am promis acum doi ani. Arădenii au semnat într-un număr impresionant pentru a păstra această piață, cea mai veche din municipiu, și vrem să ne ținem de cuvânt.

  Va fi un spațiu modern și flexibil, cu un design inovator în formă de „U”, care permite adaptarea la diverse evenimente, menținând în același timp o legătură vizuală și fizică cu Catedrala și zona centrală a pieței.

  Vom avea spații dedicate activităților comerciale (bistrouri, magazine) și zone sociale (terase, spații de adunare), toate orientate către centrul pieței. Va exista și o zonă specială pentru comercianții agroalimentari locali, promovând produsele locale și sănătoase. Împreună schimbăm Aradul în bine“, spune viceprimarul Ilie Cheșa, candidatul PSD la Primăria Arad.

  Ilie Cheșa - PSD - Electoral - Publicitate

   

  Comandat de PARTIDUL SOCIAL DEMOCRAT – Organizația Județeană Arad. Publicat de Special Advertising.

  Cod de identificare mandatar financiar coordonator: 21240002.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.