miercuri, 19 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Ilie Cheșa: „Până în 2028, în Arad vor circula doar tramvaie moderne, pe linii reabilitate în toate cartierele“ (P)

  de - | 27 mai 2024, 2:38 PM | Advertorial | Electoral | Politikos

  0

  Candidatul PSD la Primăria Aradului, Ilie Cheșa, și echipa de consilieri PSD propun un plan integrat de dezvoltare urbană, care vizează îmbunătățirea infrastructurii și a serviciilor publice, adresându-se nevoilor imediate ale cetățenilor și aliniindu-se la standardele europene de calitate. Planul cuprinde, printre altele, reabilitarea liniilor de tramvai din cartiere și achiziția de tramvaie noi.

  „Proiectul vizează reabilitarea infrastructurii de tramvai din cartierele Micălaca, Grădiște, zona stației CFR Aradul Nou sau zona Făt-Frumos, pentru a îmbunătăți eficiența și siguranța transportului public. Această inițiativă va reduce întârzierile, va crește confortul călătorilor (pentru că vor fi modernizate și stațiile) și va contribui la un transport mai fluid în zonele intens circulate ale orașului.

  Pe lângă reabilitarea infrastructurii existente, planul include și achiziția de tramvaie noi și moderne. Această măsură va asigura înlocuirea completă a tramvaielor vechi, unele dintre acestea având o vechime de peste 40 de ani, cu modele noi care oferă standarde înalte de confort și tehnologie. Scopul este ca, în următorii patru ani, toate tramvaiele vechi din Arad să fie înlocuite, modernizând astfel în întregime flota de transport public și aliniind orașul la standardele de mobilitate urbană contemporane“, declară viceprimarul Ilie Cheșa, candidatul PSD la funcția de primar al Aradului.

  PSD Consilieri Electoral

  Comandat de PARTIDUL SOCIAL DEMOCRAT – Organizația Județeană Arad. Publicat de Special Advertising.

  Cod de identificare mandatar financiar coordonator: 21240002.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.