duminicã, 14 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Îl întrebai pă Ghiță, primaru’ lui p…izza… dacă are ceva cu capu’… S-o supărat pe tăți!

  de Mihai Todoca | 24 februarie 2017, 10:07 AM | Pamflet | Recomandările editorilor

  0

  Am dat de un articol, zilele acestea, despre un artist care a imaginat anumite boli mintale, fobii și alte afecțiuni în forma unor desene reprezentând case în diferite stadii de construcție.

  Citind definițiile lor pe Wikipedia și forumuri medicale am dat de un sindrom.

  E vorba de sindromul Ganser.

  M-a intrigat foarte tare iar wikipedia nu mi-a fost de foarte mare ajutor în definirea lui astfel am ajuns să citesc despre sindrom pe diferite jurnale medicale.

  Citind una dintre explicații care zicea că aceia care suferă de acest sindrom ajung să dea un răspuns greșit unei întrebări în mod voit sau nevoit doar pentru a scăpa de responsabilitate, mi-am adus aminte de o întâmplare care, la fel, adică tăt așe m-a intrigat.

  E vorba despre un șef de campanie, primar de conjunctură, care a fost făcut praf de concurența numărul unu, chiar la el acasă. Iar el o zâs că NU a fost depășit!

  Nu-i așe…și gata!

  Adică, vedeți, ce vreau io să zic, dar mai bine v-o povestesc:

  Fusei și eu la conferința dă presă, unde fusă și primaru’  ăsta, șef de campanie tăt timpu.

  Acolo ne-a povestit dă campanie, că le mulțumește arădenilor care au votat partidu, la ăia tăți tri… și ne-o mai zâs dă amenințările pe care le-a primit pă telefon de la un consilier.

  La București ne-o zâs că nu mai pleacă, are probleme cu ticăitoarea și are interzis de la doftor. Atunci mi-a venit și mie întrebarea… mi-am adus aminte de pizza, de curcubee, de „plângeam de plânsetul lor” și de zecile de mii de locuri de muncă noi.

  Așe că, luându-mă și după cum vorbea Dragoș Pătraru de „virginul” imaculat… l-am întrebat și eu dacă are cu capu’. I-am zâs mai voalat așe, mai după colț, că așe auzâsem pe la emisiuni și la ce mai scria lumea pă facebook. Și că unii mai întrebau așa…retoric… dacă ar avea ceva mai mult sau mai puțin în comun cu cei duși cu pluta…

  No, și uite așe, după ce l-am întrebat negru pe alb, în conferință de presă, dacă are ceva probleme cu capu, s-o supărat Ghiță primaru pă mine direct și… și o zâs că să îi mai pun o dată întrebarea… și i-am pus-o la domn primar, dacă așe o vrut el…

  Mi-o zâs că el stă în fața noastră și că ne răspunde la întrebări, da mie nu mi-o mai zâs nica… na că s-o supărat și pă mine amu. După aia m-o întrebat că de unde sunt, prima oară am vrut să îi spun că din Arad, că m-am gândit că nu mai știe el unde e, da m-am prins că mă întreba unde scriu. I-am zâs de unde sunt și după aia o zâmbit. Nu știu de ce o zâmbit că la întrebare tot nu mi-o răspuns.

  Și uite așe fusei la o conferință de îl întrebai direct pă primar dacă are ceva cu capu . O zâs că stă în fața noastră. No, d-aci ce naiba să înțăleg? Că îl văzui că-i acolo doară… noa, îmi fac mea pizza, CULPA!

  Îmi fac mea culpa.

  Oare s-o supărat  domn primar pă mine sau pă ceialanți care fuseră și ei p-acolo? Că l-o mai întrebat unu dacă se autosuprimă după ce o luat bătaie de la PSD. Apu el o răspuns că nu l-o bătut niciodată PSD-ul, așe ochi făcurăm tăți…

  No, și atunci cum să nu îl întreb dacă are ceva în comun cu ganser-iștii?

   

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.