vineri, 8 decembrie, 2023

Special Arad Logo

  ExclusivIoțcu a ajuns în „arest”, la vila din Vladimirescu. Polițiștii l-au ajutat să „dispară”… (Video)

  Știri Arad. plasat în arest la domiciliu de către judecătorii Curții de Apel din Timișoara, Ioțcu a ajuns acasă în această după-amiază. Înainte, în jurul orei 17, soţia sa, Rodica, împreună cu fratele președintelui suspendat, l-au aşteptat în faţa penitenciarului din Timișoara, mai bine de două ore. Nu au putut să-l ia acasă cu jeep-ul (un BMW x5) pentru că a venit o echipă de poliţişti de la Poliţia Arad pentru a-l prelua.

  La Arad, Ioțcu a fost dus, înainte de a ajunge la vila de la Vladimirescu, pe la Inspectoratul de Poliție Județean, însă polițiștii, dovedind un „spirit civic” ieșit din comun l-au băgat în sediu prin curtea din spate, tocmai pentru a ocoli camerele noastre de filmat.

  La Poliția Arad, Ioțcu nu a stat mai mult de 15 minute. La Vladimirescu, prima oară a ajuns Rodica Ioțcu, aceasta grăbindu-se să deschidă poarta auto a casei, Loganul albastru al Poliției intrând direct, fără a opri. Abia după ce s-a închis poarta telecomandată, Ioțcu a coborât din mașină, ferindu-se, la fel, să fie filmat de peste gard.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Este absolut normal sa fie cercetat din arest la domiciu, ce este anormal de ce trebuie sa fie singura persoana arestata, cel ce a intermediat mita nu are nici o vina? Cei din Spitalul Judetean, dr. Olariu, Balan Mirela care conduce spitalul si nimic nu misca fara acceptul sau?? Pacat ca DNA nu investigheaza totul…

   +4 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  8 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.