I se spunea „Manole”… Fratele lui „KUKI” – pompe funebre a murit ieri, electrocutat, la Zădăreni

  de Special Arad | 13 iunie 2017, 9:48 AM | Recomandările editorilor | Știri Arad | Zădăreni

  0

  Știri Arad. Emanuil Luca Cristescu a murit ieri după amiază, în jurul orei 18, electrocutându-se în timp ce lucra acasă la niște prize de curent și se pare că nu a scos siguranțele. Avea 64 de ani și semăna izbitor de tare cu fratele său, mult mai celebrul Kuki, fiind de multe ori confundați.
  Emanuil Cristescu s-a mutat din Sânicolaul Mic la Zădăreni în urmă cu niște ani, a lucrat la firma de pompe funebre a fratelui și i se spunea „Monole”. Ieri seară a fost găsit de o nepoată care a și alertat autoritățile și Salvarea, dar nu s-a mai putut face nimic.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.