joi, 25 iulie, 2024

Special Arad Logo

  IGPR: Se circulă în condiții de ceață pe unele șosele din Arad. Vizibilitate redusă între 100 și 200 de metri

  de Special Arad | 12 ianuarie 2023, 8:17 AM | Recomandările editorilor | Știri Arad

  0

  Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, la această oră, nu sunt sesizate evenimente rutiere sau condiții meteorologice care să impună oprirea circulației pe autostrăzi sau pe drumuri naționale.

  Pe arterele rutiere principale, respectiv autostrăzile A1 București-Pitești, A2 București – Constanța, A3 București – Ploiești și DN 1 Ploiești-Brașov, traficul se desfășoară pe un carosabil umed, în condiții de ploaie slabă, cu vizibilitate bună și valori normale.

  Se circulă în condiții de ceață, cu vizibilitate redusă între 100 și 200 metri pe mai multe artere rutiere de pe raza județelor Arad, Bacău, Bihor, Botoșani, Cluj, Iași, Suceava, Tulcea, Vaslui și Vrancea.

  În partea de S și S-E a țării sunt precipitații sub formă de ploaie ușoară, carosabilul fiind umed, iar în zona montană a județul Gorj ninge slab.

  Recomandăm conducătorilor auto să se intereseze de starea carosabilului înainte de a porni în călătorie, să aibă autovehiculele echipate cu anvelope de iarnă, să evite oprirea pe benzile de circulație sau bruscarea comenzilor pe o suprafață umedă sau alunecoasă și să adapteze permanent viteza la condițiile de drum!

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.