ICEEfest 2014: Giganţii Internetului revin în Bucureşti în iunie

  de Special Arad | 31 May 2014, 1:44 PM | Social Media

  0

  Unele dintre cele mai mari companii ale industriei digitale globale, cunoscuţi producători de conţinut online, specialişti în generarea de vânzari prin Internet, dar şi agenţii de comunicare aflate în spatele unor campanii de marketing celebre se vor afla la Bucureşti pentru două zile, la ICEEfest, pe 12 și 13 iunie.

  Viitorul marketingului digital va fi tratat in prima zi de specialisti de la TwitterSkypeFacebook sau Yahoo.

  In partea a doua a zilei, scena ICEEfest va fi ocupata de reprezentantii unor branduri majore care produc continut online: de la veterani ca Der Spiegel,Forbes sau BBC pana la proiecte care au schimbat regulile jocului, precum UpComing. Tot in prima zi, o sesiune consistenta va fi alocata revolutiei mobile, cu Windows Phone si Shazam in prim-plan.

  A doua zi a festivalului va începe sub semnul creativităţii, cele mai spectaculoase campanii ale anului vor fi prezentate de agenţii celebre, precum DigitasLBi, SidLee, DDB sau ZOO (parte a Google).

  Va urma o sesiune dedicată revoluţiei în publicitatea online: AppNexus, Xaxis, LiveRail, Vivaki, Mindshare sunt doar câteva din companiile care vor explica ce înseamnă automatizarea vânzarii şi cum va schimba acest fenomen industria online.

  După câteva exemple spectaculoase de a face jurnalism digital prin puterea imaginilor cu Visua.ly, Branderati sau Daily Motion, va urma o jumătate de zi dedicată exclusiv generării de vânzari online, unde specialiştii în e-commerce vor putea afla noutăţi de la Google, Facebook, Future Candy sau Dynamo.

  De la ICEEfest nu va lipsi nici partea distractivă, actorul şi comediantul britanic Keith Farnan urmând să întreţină atmosfera, iar în agenda figurează şi dezbateri amuzante, precum “Viral Movie Night”, cu Teo de la Sector 7, premiile IAB MIXX Awards şi întâlniri ale vedetelor din muzică şi comedie cu fanii de pe Facebook.

  ICEEfest este organizat de ThinkDigital, în parteneriat cu Orange.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.