Iarna și-a întins mantia peste județul Arad

  de Raluca Medeleanu | 2 aprilie 2015, 11:40 AM | Gurahonţ | Hălmagiu | Știri Arad

  0

  Știri Arad: Deși am intrat deja în luna aprilie, iar copacii sunt încărați de flori frumos mirositoare, iarna se încăpățânează să domnească peste anumite teritorii din județul nostru, refuzând să plece.

  Astfel, azi dimineață, locuitorii satelor și comunelor de la Gurahonț până la Hălmagiu s-au trezit cu un peisaj parcă extras din povestea lui Andersen cu Crăiasa Zăpezii.

  Dacă e să ne luăm după prognoza meteo, peisajul va rămâne neschimbat și în următoarele zile, pentru că se anunță temperaturi care pot coborî noaptea până la zero grade…

  zapada arad4 zapada arad3 zapada arad2

   

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.