duminicã, 23 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Iarna nu ne mai ia prin surprindere anul acesta. Zeci de utilaje au fost pregătite pentru sezonul rece

  de Special Arad | 12 noiembrie 2021, 4:39 PM | Administraţie | Știri Arad

  0

  Viceprimarul municipiului Arad, Lazăr Faur a verificat vineri, 12 noiembrie 2021, stadiul pregătirilor pentru sezonul rece, al firmei care se ocupă de deszăpezirea municipiului. În vizita pe teren a fost însoțit de viceprimarul Ilie Cheșa și reprezentanți ai Direcției Edilitare din cadrul Primăriei Arad.

  În caz de nevoie, SC Salubritatea SA Deva poate interveni cu un număr de 20 de utilaje, marea lor majoritate multifuncționale. Cu aceeași ocazie au fost verificate și stocurile de material antiderapant. Pentru sezonul rece 2021-2022 au fost pregătite 1400 de tone de sare, 600 de tone de nisip și 150 de metri cubi de clorură de calciu.

  În aproximativ două săptămâni intrăm în iarnă, cel puțin în cea calendaristică, drept pentru care am vrut să ne asigurăm că măcar tehnic nu vor fi probleme cu deszăpezirea în acest sezon. Am vrut să fim siguri că operatorul contractat de noi are utilajele și forța de muncă necesare, s-a aprovizionat cu materiale și este pregătit să intervină, în cazul în care se impune acest lucru.”, a declarat viceprimarul Lazăr Faur.

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.