sâmbãtã, 30 septembrie, 2023

Special Arad Logo

  Iacob, Stahl și Șteau, titulari la Botoșani! UTA, fără victorie în deplasare de aproape 11 luni

  de Lucian Dănilă | 9 septembrie 2022, 6:13 PM | Sport

  0

  UTA joacă în această seară, începând cu ora 18.45, pe terenul formației FC Botoșani, o grupare care a început foarte bine campionatul sub conducerea lui Mihai Teja, dar care este în vizibilă scădere de turație în ultimele trei etape, timp în care nu a mai reușit nici o victorie.

  După evoluția deloc concludentă de la Mioveni, unde UTA a obținut un rezultat de egalitate, a urmat meciul cu Chindia, un meci în care echipa arădeană a avut o primă repriză catastrofală. A primit gol la o greșeală a lui Balauru, iar după pauză a pus presiune la poarta Chindiei și a egalat pe final de meci prin Benga. Albert Stahl a intrat foarte bine în acel meci, iar jocul său se pare că l-a convins pe Ilie Poenaru care i-a dat astăzi ocazia să înceapă ca titular.

  Florin Iacob revine în poartă după problemele pe care le-a avut la nervul sciatic, Stahl a fost titularizat în banda dreaptă, iar Raul Șteau revine și el printre titulari după ce a suferit o fractură de piramidă nazală în jocul de la Mioveni. Șteau va purta o mască de protecție.

  Astfel, UTA începe în următoarea alcătuire: Iacob – Vukcevic, Benga, Chindriș, Hoxhallari – Batha, Cascini – Stahl, Șteau, Jobello – Postolachi.

  Pe banca de rezerve se află nume importante ca noul sositul Paul Anton, dar și Desley Ubbink, Philip Otele și Claudiu Keșeru. În condițiile în care Isac a fost lăsat acasă din motive tactice, sunt șanse mari ca în acest meci să debuteze în acest campionat și juniorul Negoescu.

  UTA nu a mai câștigat nici un meci în deplasare din 25 octombrie 2021, de aproape 11 luni!

  echipa

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.