„Ie” de aici! Costume populare la KF

  de [email protected] | 22 mai 2014, 5:04 PM | Știri Arad

  0

  Miercuri, 28 mai, între orele 18 – 21, terasa KF va găzdui un eveniment cu adevărat inedit și… rustic: „Tradiții si identitate” – Șezătoare și expoziție de costume populare.

  După un curs de introducere în tehnici de lucru în crearea unei ii, costumele tradiționale românești vor fi expuse, tot în KF. Expoziția va fi cu vânzare.

  Cei care le vor „preda” celor prezenți tehnicile de lucru în crearea unei ii” sunt Leontina Prodan, gazda șezătorilor „Tradiții și identitate” din Timișoara și Eugenia Tamaș, gazda șezătorilor „Tradiții și identitate” din Ineu – experte în crearea portului popular românesc.

  Pentru un Like și alte detalii, vizitați pagina de facebook Iiarad

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.